Šo maltīti varat gatavot katru dienu, un jums tā neapnīks.
Pirmkārt, jums jāzina, ka Bietes ir lieliskas šādā ēdienā. Bietes ir pilnas ar svarīgām uzturvielām, piemēram, vitamīniem (C, B6), minerālvielām (mangānu, dzelzi, kāliju) un antioksidantiem, kas veicina vispārējo veselību.
Bietes ir bagātas ar šķiedrvielām, kas uzlabo gremošanu un veicina ilgstošu sāta sajūtu. Plus betes piedod ēdienam dabīgu saldumu, vienlaikus esot ar zemu kaloriju saturu, kas padara tās par veselīgu izvēli.
Šādā kombinācijā jums bietes patiks vēl jo vairāk!
Precīzas sastāvdaļas atradīsi Raksta beigās!
Ķeramies klāt pagatavošanas procesam!
Kā gatavot:
Mēs ņemam vārītas bietes. Manas bietes ir mazas, tāpēc es paņēmu 5 gabaliņus, kuru kopējais svars ir 500 grami.
Un mēs to vispirms sagriežam gredzenos. Un pēc tam mazās strēmelītēs. Sagrieztās bietes ieliek bļodā.
Dodiet medaļu tam, kurš izdomāja šo recepti. Neticami maiga un plāna kartupeļu pīrāga recepte
Smalki sagrieziet vienu lielu sīpolu un nosūtiet to uz pannu.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Kā ietaupīt uz apkuri: 10 pārbaudīti veidi, kā saglabāt siltumu mājās
- Taizemes viesus Latvijā pārsteidza vietējais dzēriens, kuru mēs dzeram ar gardu muti: “Kā jūs to vispār varat iedzert?”
- Apziņas tests: pirmais attēls, ko ieraudzīsi, atklās tavu personību
- Daugavpils stacija… vilcienā iekāpj blondīne, viņai zvana telefons. Nejauši dzirdu sarunu, kuru līdz šim brīdim nespēju aizmirst
- Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, ir veiksmes pavadīti visu viņu dzīvi
- Pamanīju, ka vīramāte Biruta kaut ko ieber manai tējai, tāpēc samainīju krūzes – stāstu visu kas notika